DE GRIEK TILBURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 801 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Griek Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 19:18 Was goed zat alleen 1 friet minder bij .
23 nov 2022 om 19:37 Top
22 nov 2022 om 19:18 Supersnelle bezorging, ruim een half uur eerder dan de app aan gaf. Eten goed en gloeiend heet.
21 nov 2022 om 15:05 Het eten was lekker , leuke bezorgster , mooi optijd , alleen er zat veel minder giros bij net als anders , ik weet ook niet waarom . ik vind het te duur , en ik weet niet of ik nog ooit ga bestellen bij deze griek
21 nov 2022 om 11:38 Als je daar besteld is het gewoon triest wat je krijgt voor die prijs wn dan een heel klein zakje friet want een kind van 1 alleen op kan en nog niet genoeg heeft dus ik bestel hier nooit maar dan ook nooit meer
19 nov 2022 om 20:05 Friet was droog en lauw. Vlees was wel erg lekker.
18 nov 2022 om 8:47 porties worden kleiner met prijs omhoog & geen saus er meer bij op tijd bezorgd
17 nov 2022 om 20:15 Lekker eten, snel en veel
16 nov 2022 om 20:12 Bezorgtijd is eigenlijk niet beoordelaar omdat wij het op een vastgesteld tijdstip hebben laten bezorgen. Men was exact op het afgesproken tijdstip aanwezig. Eten zoals gewoonlijk weer heerlijk.
16 nov 2022 om 18:32 Mijn bestelling was bij het verkeerde adres afgegeven maar gelukkig waren het eerlijke mensen en kwamen het brengen dus de bezorging was zeer slecht.
14 nov 2022 om 13:14 de porties worden steeds kleiner. we hadden nog honger toen we gegeten hadden.
14 nov 2022 om 12:07 Wederom erg goed!