DE GRIEK TILBURG

DE GRIEK TILBURG Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 572 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Griek Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 22:43 Lamskotelet was zeer matig en was meer vet dan vlees. Jammer, normaal zijn ze beter.
7 aug 2022 om 20:15 Bestelling was er al 30 minuten voor de tijd .
7 aug 2022 om 19:31 Lekker eten was goed warm super vers en veel je krijgt waar voor je geld Top
6 aug 2022 om 20:24 Voor het eerst hier besteld, was echt top! Alles smaakte vers en de porties waren flink! Zeker een aanrader voor authentieke Griekse gerechten.
6 aug 2022 om 20:12 Sneller dan aangegeven bezorg tijd. Helemaal fan van de bifteki met voldoende gyros
6 aug 2022 om 14:16 Bezorging op tijd en eten lekker en warm Lekkere friet en niet slap als je het apart laat doen
6 aug 2022 om 13:39 Op tijd bezorgd en het eten was erg lekker. Je krijgt grote porties: 2x schotel gyros besteld, maar hebben uiteindelijk met 2 personen van 1 schotel kunnen eten. Ook 1x grote friet besteld en was te vergelijken met een gezinszak.
6 aug 2022 om 9:29 Ik dacht laten we het nog een keer proberen na een hele lange tijd. Dit keer was het uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar !
5 aug 2022 om 23:09 lekker gegeten en veel vlees!
5 aug 2022 om 22:22 Perfect.
5 aug 2022 om 21:11 Erg lekker gegeten, zoals altijd. Erg nette vriendelijke bezorging.
5 aug 2022 om 9:55 Erg lekker Misschien een beetje veel. Snelle,vrolijke bezorging. Top !